20181205_Campanya-arrels03.12.2018 | Organitza Arrels Fundació

Arrels Fundació ha iniciat una campanya de micromecenatge per tal d’aconseguir 150.000 euros per oferir una alimentació adequada i una llar digna a 200 persones que han viscut al carrer.

 

 

Si dones al projecte ‘Més que un àpat’ pots fer possible:

  • Ningú sol aquest Nadal. El primer objectiu d’aquest projecte és garantir que 120 persones que coneixem a Arrels celebrin el sopar i el dinar de Nadal en companyia. Com diu el Jaume, que va viure 20 anys al carrer, a Arrels “es fa una festa per a tothom, compartim taula, cantem nadales, ens donem regals i ens sentim com si fóssim una família”.
  • Caliu a taula. Quan una persona viu al carrer és difícil que tingui una alimentació equilibrada i l’estat de salut es ressent. Un cop superat el primer objectiu, la teva aportació sumarà per garantir els àpats a 200 persones que viuen en pisos o d’altres recursos d’Arrels durant mig any.

Si dones suport al projecte ‘Tenir una llar’, faràs possible:

  • Converteix cinc pisos en cinc llars. Quan estàs al carrer no tens accés a una dutxa, un plat calent o un sostre on sentir-te protegit. Però tenir una llar va més enllà, perquè també guanyes un espai on tornar a gaudir de la intimitat i recuperar l’autoestima. El primer objectiu del projecte és aconseguir fons per moblar i equipar cinc pisos d’Arrels i oferir una nova oportunitat a persones que volen sortir del carrer.
  • Pis Zero, un espai on sentir-se protegit. Un cop superat el primer objectiu, podràs donar suport per mantenir obertes les portes del Pis Zero, un refugi nocturn de 10 places, segur i acollidor, perquè les persones que estan al carrer en una situació més vulnerable puguin dormir, escalfar-se i sentir-se protegides.

 

Hi podeu col·laborar fent microdonacions, creant un repte a favor d’Arrels o donant suport a reptes d’altres persones.

Col·laborar

Recommended Posts