espectacle solidari cantem africa07.11.2016 | La Fundació MAIN, la Fundació IDeA, la Fundació Eveho i l’Associació Afrocatalana d’Acció Solidària presenten l’espectacle musical ‘Cantem Àfrica’.

Els dos concerts de presentació tindran lloc el 12 de novembre a l’Auditori 1899 del FC Barcelona (Travessera de les Corts 65, Barcelona), i el 24 al Teatre Principal de Sabadell (Sant Pau 6, Sabadell). Ambdós començaran a les 20h.

Espectacle solidari i cultural

‘Cantem Àfrica’ és un projecte solidari i cultural d’aproximació a la música popular africana i que pretén sensibilitzar la societat catalana sobre els drets dels infants de països africans com ara Moçambic o Senegal, on les entitats organitzadores desenvolupen projectes de cooperació.

El projecte compta amb la col·laboració de la Coral Belles Arts de Sabadell i el Cor infantil de l’Escola de música de Manlleu. Hi han participat també arranjadors, compositors, escriptors, il·lustradors i músics que han aportat el seu gra de sorra al procés de creació de l’espectacle.

Podeu confirmar la vostra assistència al 620259226 o per correu electrònic a fundaciomain@fundaciomain.org tot indicant la quantitat de persones que hi assistiran.
[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/OdSw70WgyuM”]

Recommended Posts