Premis Consell Municipal Benestar als mitjans de comunicació07.11.2016 | Consell Municipal de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició del Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació.

Mitjans de comunicació i periodistes compromesos

El seu objectiu és triple: d’una banda, vol fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials, de l’altra vol reivindicar una major cobertura informativa de les mateixes, així com premiar la tasca de professionals del món de la comunicació compromesos amb la realitat social.

El guardó consta de quatre modalitats: premsa, ràdio, televisió i internet. En la present convocatòria es poden presentar treballs publicats, emesos o difosos entre l’1 de novembre de 2015 i el 30 d’octubre de 2016. El termini de presentació de candidatures finalitza el 15 de novembre de 2016.

Les bases ja estan disponibles, així com el formulari d’inscripció, que després s’ha de presentar al Registre General municipal o a les diferents Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Barcelona i el llistat de persones que composen el jurat d’aquesta edició.

Recommended Posts