Exposicions joves JIS20.09.2016 | Joves per la Igualtat i la Solidaritat ofereix un seguit d’exposicions adreçades a joves, a disposició instituts, casals de joves, punts d’informació juvenils, entitats, centres cívics, biblioteques i qualsevol altre espai on el públic jove les pugui visitar.

Hi ha dues exposicions sobre VIH/Sida: ‘Mira i Informa’t’, amb informació bàsica sobre la malaltia, conductes de risc, prevenció, proves, etc. i ‘El còmic de la Sida’, basada en còmics participants de certàmens convocats pel JIS. D’altra banda, ‘Autoestima’t’, és una exposició de prevenció de trastorns de comportament alimentari a través l’acceptació de propi cos i l’esperit crític davant els estereotips culturals de bellesa actuals.

Les exposicions senceres i altres recursos es poden veure a l’apartat de materials del web del JIS. Per demanar més informació, truqueu al 93 421 93 10 o escriviu a sandra@joves.org.

Guia d’activitats i serveis per a joves

D’altra banda, el JIS també posa a l’abast d’altres entitats i organismes un llistat de tallers, programes i recursos per treballar amb joves tot tipus de temàtiques: l’autoestima, la violència, l’afectivitat, la salut, la multiculturalitat, etc. La guia ha estat creada per un equip multidisciplinari (psicologia, pedagogia, educació i treball socials, TIC, etc.) i amb atenció a la perspectiva de gènere, la interculturalitat i els drets socials.

Recommended Posts