Formació en drets humans20.09.2016 | L’associació d’educadors en drets humans (Ahead) proposa una formació adreçada a professionals de l’ensenyament, el lleure i l’acció social, sobre l’Educació en Drets Humans (EDH) i eines actuar com a agents de canvi per a la transformació social.

Els continguts de la formació es basen en el Manual del Consell d’Europa d’Educació en Drets Humans per a Infants Petit Compass. L’Educació en Drets Humans (EDH) utilitza metodologies participatives i vivencials per promoure la cultura sobre els drets humans, més enllà del simple coneixement, i fomenta la l’anàlisi crític i alhora constructiu de la realitat social.

Formació gratuïta i reconeguda pel Departament d’Ensenyament

El curs constarà de 10 hores presencials i 6 hores de lectura de materials i d’assessorament virtual per la posada en marxa d’una activitat relacionada amb els continguts del curs a centres educatius. Les sessions presencials tindran lloc els dimecres 5 i 19 octubre, 2, 16 i 30 novembre de 17.30h a 19.30h a la sala polivalent de Can Massallera (Mallorca 30, Sant Boi de Llobregat).

El curs és gratuït i el termini d’inscripció finalitza el 28 de setembre mitjançant el formulari d’AHEAD o amb el del Departament d’Ensenyament (codi d’activitat: 3040291304) per al professorat de primària i secundària.

Per obtenir més informació, escriviu a formacio@aheadedu.org.

Recommended Posts