M4Social inclusive mobile07.02.2017 | La plataforma per desenvolupar el valor social del mòbil m4Social celebra el proper dimecres 8 de febrer la Final del Repte de l’Habitatge Inclusiu. Els emprenedors i tecnòlegs que han participat al repte podran presentar la seva iniciativa per fomentar l’ús i la creació de tecnologia, preferentment mòbil, que permeti promoure un accés a l’habitatge més just socialment. El repte és una activitat de co-creació entre les entitats i professionals que treballen per l’habitatge inclusiu amb tots aquells que s’inscriguin a participar al repte. En les jornades que es convoquin per la co-creació, es treballarà en la presentació d’iniciatives tecnològiques en diferents equips.

Entre totes les iniciatives presentades, el Jurat escollirà tres finalistes (que rebran acompanyament pel seu projecte de la Fundació Ship2b i invitacions al 4YFN del Mobile World Congress Barcelona 2017) i un d’ells serà el guanyador final (que rebrà de la mà de Ship2b un premi de 3.000 euros per poder arrancar els seu projecte). D’altra banda, m4Social treballarà per la difusió i la implantació de les iniciatives.

El jurat estarà format per representants de m4Social, la Taula del Tercer Sector Social, Fundació Ship2B, Apps4citizens i Fundació Mobile World Capital Barcelona. Després que els emprenedors defensin les seves propostes en públic, el jurat deliberarà i anunciarà els tres guanyadors.

L’acte tindrà lloc el 8 de febrer, de 16 a 18h, al Mobile World Centre de Barcelona (Fontanella 2, Plaça Catalunya).

Us hi podeu inscriure en aquest enllaç.

Recommended Posts