20170213_Obertament4 13.02.2017 | Obertament, per la salut mental dóna la cara organitza durant el mes de març quatre sessions de formació per a persones que hagin tingut un problema de salut mental i vulguin ser motor de la lluita contra l’estigma i la discriminació en salut mental. Plantegen un espai d’aprenentatge i debat on treballar temes diversos: com parlar davant d’un mitjà de comunicació, com explicar la pròpia experiència vital, com planificar activitats de sensibilització, etc. La formació s’ofereix de manera gratuïta en dos horaris diferents durant tot el mes de març: el grup 1 dimecres tarda i un dissabte tot el dia, i el grup 2 divendres tot el dia.

La primera sessió és introductòria i es treballarà i debatrà entorn als conceptes més importants relacionats amb la salut mental, la discriminació i l’estigma. La següent sessió serà de portaveus i té per objectiu aportar les eines necessàries per parlar amb els mitjans de comunicació i en públic. Es farà una introducció al voltant dels mitjans de comunicació i el seu funcionament, i es treballa la realització d’entrevistes a traves de exercicis pràctics. Finalment, es realitzaran dues sessions de sensibilització per facilitar comunicar la pròpia història als altres. Es treballarà al voltant dels principis de la comunicació humana, la planificació d’una activitat de sensibilització i la construcció d’una història de vida.

Les sessions tindran lloc a Torre Jussana (Av. del Cardenal Vidal i Barraquer 30, Barcelona) i a la seu d’Obertament (Ronda Sant Pere 28, entresòl C, Barcelona).

Les inscripcions estan obertes.

Recommended Posts