Manual sobre la incorporació de la perspectiva de gènere per a entitats14.02.2017 | Avui es presenta el ‘Manual sobre la incorporació de la perspectiva de gènere i mesures d’igualtat per a entitats’ redactat pel Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) de la Regidoria de Feminismes i LGTBI i editat per Torre Jussana. Es lliurarà un exemplar a tots els assistents.

Es tracta del número 26 de la col·lecció Útils Pràctics, que té per objectiu oferir a les entitats de la ciutat un material pràctic en matèria d’igualtat de gènere, adaptat a les seves necessitats tant en el funcionament intern, com pel que fa a les activitats i projectes que impulsen. Els continguts s’agrupen en tres blocs temàtics: conceptes bàsics i fonaments legals; informació i eines per tal que les entitats puguin incorporar la perspectiva de gènere en els seus plans estratègics i projectes, en el qual es fa especial èmfasi en la comunicació no sexista; continguts teòrics i tècniques metodològiques sobre mesures i plans per fomentar la igualtat, prevenció i intervenció en situacions d’assetjament, usos del temps i apoderament de les dones dins de les associacions.

Tots els manuals editats per Torre Jussana es poden descarregar en format pdf.

L’acte tindrà lloc avui 14 de febrer a les 18.30h al Centre Cívic Pati Llimona (Regomir 3, Barcelona). Cal inscripció prèvia.

 

 

Recommended Posts