20190118_Cursos-llindar16.01.2019 | Organitza Fundació El Llindar

El curs ‘Auxiliar en indústries gràfiques: reprografia (Certificat professional Nivell 1)’ és una formació d’ iniciació impulsada pel Gremi d’ Arts Gràfiques que gestiona directament ofertes de feina d’aquesta especialitat. S’aprendrà a treballar amb màquines d’alta tecnologia en l’ àmbit de la reprografia, la preimpressió, el disseny, l’enquadernació funcional i altres acabats. S’impartirà de finals de gener a finals de març. El curs està dirigit a joves d’entre 16 i 24 anys amb o sense el graduat en Educació Secundària Obligatòria. Han de disposar d’una fotocòpia de la Resolució al programa de Garantia Juvenil i una fotocòpia del document d’inscripció al SOC. DONO (Demandant d´Ocupació No Ocupat/da) de l´oficina del SOC-OTG.

El període de preinscripció finalitza el 18 de gener en horari de dilluns a divendres de 9 a 13.30h i de 15 a 17h a la seu de l’entitat (Parc de Can Mercader, Carretera de l´Hospitalet s/n, Cornellà de Llobregat).  El procés de selecció es realitzarà a finals de gener.

D’altra banda, el curs ‘Web 4.0. Immersió en el sector TIC i Frontend’ s’impartirà del mes de febrer al mes d’abril. Aquest estudis capaciten per dur a terme tasques bàsiques dins del sector digital, les TIC, a través d’una metodologia basada en la programació Front-end. L’ aprenentatge s’imparteix des d’una vesant pràctica, desenvolupant l’ autonomia i el treball en equip. El curs està dirigit a joves d’entre 16 i 24 anys amb o sense el graduat en Educació Secundària Obligatòria. Han de disposar d’una fotocòpia de la Resolució al programa de Garantia Juvenil i una fotocòpia del document d’inscripció al SOC. DONO (Demandant d´Ocupació No Ocupat/da) de l´oficina del SOC-OTG.

Les preinscripcions es realitzaran del 14 de gener a l’1 de febrer en horari de dilluns a divendres de 9 a 13.30h i de 15 a 17h a la seu de l’entitat (Parc de Can Mercader, Carretera de l´Hospitalet s/n, Cornellà de Llobregat).  El procés de selecció es realitzarà al febrer.

 

Ambdues formacions són completament subvencionades.

Sol·licitud de preinscripció als cursos

 

 

Recommended Posts