Fòrum contra l'islamobòfia, 20 de febrer11.02.2016 | Dissabte 20 de febrer, a partir de les 10:00 h, tindrà lloc el Fòrum social contra la islamofòbia i tota mena de racisme a l’Espai Jove Fontana (Gran de Gràcia, 190), organitzat per Unitat contra el Feixisme.

Aquest esdeveniment vol sensibilitzar la societat en general, a través de plenaris i tallers temàtics, sobre els perills dels moviments islamòfobs i altres racismes, que darrerament estan augmentant i prenent diverses formes, tant a molts països europeus, com a casa nostra.

Els i les assistents podran participar a tallers sobre espais de culte, la islamofòbia i l’educació, el mitjans de comunicació i l’islamofòbia, què és l’antisemitisme i com combatre’l, mesures i lleis “antiterroristes”, drets civils i islamofòbia, islamofòbia i gènere, islamofòbia i migració i romafòbia, l’odi al poble gitano.

Als plenaris participaran especialistes com Lola López, cofundadora d’Stop Als Fenòmens Islamòfobs (SAFI),
Fatima Ayach, presidenta del Comité 15 mars et Libertés (França), Moussa Bourekba, investigador de CIDOB, Natalia Andújar, Vicepresidenta de la Junta Islàmica, i entre altres experts.

Les inscripcions ja estan obertes, i els horaris disponibles al cartell del fòrum.

 

Recommended Posts