Jornada d'innovació social per a la infància11.02.2016 | Intress, amb col·laboració d’UpSocial, organitza aquesta aquesta jornada, que tindrà lloc el proper dilluns 14 de març a l’auditori del Caixafòrum de Barcelona, a partir de les 16:30 h.

Aquestes entitats volen posar el focus en la situació de vulnerabilitat dels més de 35.000 menors tutelats per l’administració, dels quals 13.700 viuen en centres residencials. La jornada és el resultat d’un any d’investigació d’experiències d’arreu del món que permeten millorar les oportunitats d’aquests infants.

Es presentaran projectes de països com Sudàfrica (Ikamva Youth), Alemanya (Generationsbrücke), Noruega (The Change Factory) i Espanya (Punt de Referència). Aquestes són les experiències innovadores triades d’entre les 20 que van ser valorades per un jurat d’experts per poder ser implantades localment.

La trobada vol crear també un espai de reflexió sobre polítiques i iniciatives per la infància tutelada que puguin transformar les situacions de desigualtats que pateixen.

La inscripció a la jornada està oberta i és gratuïta.

Recommended Posts