Imatge de la II jornada de fiscalitat justa03.02.16 | La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària organitza la segona edició d’aquesta trobada amb l’objectiu de promoure el debat sobre les desigualtats del sistema fiscal i la redistribució de la riquesa com a base per la construcció d’una societat més justa. Tindrà lloc el proper 27 de febrer, a la Casa del Mar de Barcelona, de 09:45 h a 14:30 h.

Al llarg de la jornada, es reflexionarà sobre l’elusió fiscal de grans fortunes, les polítiques de retallades i els impostos com a eina de lluita contra la pobresa. També es debatrà sobre l’eliminació de paradisos fiscals, l’objecció fiscal a la despesa militar i la fiscalitat ambiental.

Hi participaran experts del món acadèmic, professionals i activistes. Entre els ponents, hi haurà la Marina Subirats, catedràtica emèrita de sociologia, Helena Franco, professora d’Economia a la Universitat del País Basc i impulsora de l’impost sobre la riquesa i les grans fortunes i l’Arcadi Oliveres, economista i activista.

Les persones assistents també podran veure un interludi teatral a càrrec de Forn de Teatre Pa’tothom i participar en el posicionament sobre els temes treballats durant la jornada a través de les eines col·laborative de delibera.info.

Per conèixer el programa complet de la jornada, feu clic aquí.

Recommended Posts