Cartell 'IUABtat de gènere?'03.05.2017 | La Fundació Autònoma Solidària, en col·laboració amb l’Observatori per la Igualtat de la UAB, subvenciona la campanya ‘IUABtat de gènere?’ iniciativa presa pels estudiants de 4rt curs de Pedagogia i d’Educació Social.

Aquest projecte respon a la necessitat de sensibilització al voltant d’algunes desigualtats existents en perspectiva de gènere a la universitat, partint de la diagnosi realitzada per part de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB recollida en el Tercer pla d’acció per a la igualtat entre dones i homes a la Universitat Autònoma de Barcelona (2013).

La primera activitat de la campanya es va fer el 26 d’abril. Es van difondre les vinyetes elaborades per la dissenyadora gràfica Desirée Arco i l’il·lustrador gràfic Nicolás Valdés, que busquen eflexionar al voltant de conceptes molt presents a la universitat com la segregació per àmbit de coneixement, el rendiment acadèmic o el sostre de vidre.

La darrera activitat, anomenada “Per la igualtat de gènere a la UAB, quina és la teva idea?”, serà un concurs obert a l’estudiantat de la UAB on es proposa dibuixar una vinyeta que reculli alguna mesura o suggeriment que permeti revertir les situacions que mostren les anteriors vinyetes. El termini de presentació de les propostes es tancarà el dia 18 de maig. Les bases del concurs per a participar-hi es troben publicades al web de la FAS i de l’Observatori. També podeu consultar-les al blog de la campanya.

Recommended Posts