Cartell Programa Finançament alternatiu03.05.2017 | BCN Activa posa en marxa la segona edició Programa de Finançament alternatiu amb l’objectiu d’apropar el finançament alternatiu als barris de la ciutat de forma pràctica i entenedora. El Programa de finançament alternatiu és una iniciativa de la Direcció de Desenvolupament de Proximitat de Barcelona Activa, amb la col·laboració de les direccions d’Empresa i Emprenedoria, així com dels districtes de l’Eixample, Les Corts, Horta-Guinardó i Sant Martí, en els quals es desplegarà la segona edició d’aquest programa. Hi col·labora Tàndem Social.

En el marc d’aquest programa, es desenvoluparan diferents sessions informatives i tallers de capacitació al llarg del mesos de maig i juny, amb l’objectiu d’acompanyar les persones i organitzacions interessades perquè identifiquin les seves pròpies necessitats de finançament i se sentin capaces de presentar el seu cas a l’organització que millor s’adeqüi a les seves especificitats (Fiare, Coop57, ASCA, Goteo, etc.).

Sessions informatives ‘Altres formes de finançament: Si no vull o no puc obtenir crèdit bancari, com puc finançar el meu projecte?’

Del 8 de maig al 12 de juny, dues sessions per districte, en dues franges horàries diferents, de 14 a 17h o de 18 a 21h amb l’objectiu d’afavorir el coneixement d’altres instruments financers per a iniciatives locals i de proximitat, s’adrecen a persones, entitats, col·lectius i petits negocis locals que no puguin o no vulguin accedir als serveis de la banca tradicional.

 

Finançament al teu abast

Sessions eminentment pràctiques que permetin la interlocució directa amb les principals entitats i plataformes que actualment ofereixen serveis de finançament alternatiu. S’impartiran del 7 al 29 de juny en dues franges horàries diferents, de 15 a 17h o de 18 a 20h.

L’objectiu principal és aprofundir en els elements que cal tenir en compte per decidir quin és el tipus de finançament més adient per a cada projecte: procés de sol·licitud, import, terminis, cost, etc., i quin és el procés que cal seguir en cada cas.

També es faran dos activitats a cadascun dels districtes per a que les persones i organitzacions interessades s’hi puguin inscriure segons les seves necessitats, finançament col·lectiu o crowdfunding i serveis ètics i socials.

 

Per a més informació, pots trucar al 934853207 o enviar un correu a proximitat@barcelonactiva.cat.

 

 

Recommended Posts