Títol Jornada voluntariat penitenciari28.04.2016 | L’Associació Cedre i Justícia i Pau han organitzat el IV Espai Obert de Voluntariat Penitenciari, que tindrà lloc a la Sala de Pompeia de Barcelona (Riera de Sant Miquel 1, Barcelona), de 9.45 a 14 hores.

Al llarg de la trobada es reflexionarà sobre les dificultats que es troben les persones recluses a la sortida de la presó, i  presentaran eines i recursos per als voluntaris que fan l’acompanyament en processos de reinserció sociolaboral. A més, hi participaran dos antics interns, que compartiran la seva experiència personal. Per cloure la sessió es faran grups de treball per debatre sobre els vincles, l’acompanyament i la sensibilització de la societat en general.

La taula rodona comptarà amb la participació de Núria Fabra, professora i investigadora del Grup de Recerca consolidat en Pedagogia Social (GPS) de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona, Miquel Pongiluppi, publicista i membre fundador de CEDRE i Xavier Badia, membre de Justícia i Pau, voluntari penitenciari.

L’entrada és gratuïta i la inscripció estarà oberta fins el 5 de maig o fins que s’exhaureixin les places. El programa complet ja està publicat.

Recommended Posts