Superheroi(ne)s Day, festa solidària28.04.2016 | Superheroi(ne)s BCN Day 2016 és una festa solidària, que combina activitats lúdiques, l’espectacle i la superació de proves físiques, amb l’objectiu de captar fons per projectes socials de cinc entitats de Barcelona. L’activitat tindrà lloc diumenge 8 de maig a partir de 10h a la Font Màgica de Montjuïc (Carles Buïgas 1, Barcelona).

Al llarg del matí, es podrà gaudir d’espectacles còmics i musicals, fer l’aperitiu i participar a la gimcana solidària per equips d’entre 3 i 10 persones, on caldrà superar cinc proves d’obstacles, ingeni i de col·laboració. Poden participar menors de 14 anys acompanyats d’adults. La inscripció ja està oberta, per a més informació, llegiu el reglament.

AcidH, AFEV BarcelonaÀmbit PrevencióInvia i Iniciatives solidàries, entitats participants del programa Reinventa’t, són les organitzadores de l’esdeveniment, els beneficis dels quals es destinaran als seus projectes de prevenció del consum de drogues, de mentoratge, d’alimentació, d’atenció a la infància i d’escolarització de persones amb discapacitat intel·lectual. Personalitats del món del teatre i la televisió, com Toni Albà o Manel Piñeiro, ja s’han sumat a la iniciativa .

Recommended Posts