Xarxa Nust26.05.2016 | Dimarts 7 de juny, la Xarxa NUST celebra la seva jornada anual sota el lema ’10 anys treballant en Xarxa: de la conciliació a la responsabilitat social de les cures’. Tindrà lloc a la Sala Emprèn de la Incubadora d’Empreses de  Barcelona Activa (Llacuna 162-164, Barcelona), de 9 a 13 h.

La trobada s’emmarca en la setmana dels horaris i serà inaugurada per  Jordi Via, Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona.

Xavier Riudor, Director del Gabinet Tècnic del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTES) oferirà la conferència inaugural sobre l”Informe sobre la gestió del temps del treball remunerat en el context de la reforma horària’.
Posteriorment, hi haurà una taula rodona sobre la ‘Història, evolució i reptes dels 10 anys de la Xarxa NUST’ i una altra amb representants de les empreses guanyadores de la 4a edició del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i temps: Softmachine, Henke i la Fundació Joia.

Per cloure l’acte, Fina Rubio, presidenta de la xarxa DDiPAS i Paco Abril, President de l’Associació Homes Igualitaris de Catalunya, participaran al diàleg ‘ De la conciliació a la responsabilitat social de les cures’, moderat per e la conciliació a la responsabilitat social de les cures”.
La inscripció està oberta i el programa complet està disponible. Per a més informació, escriviu a empresesnust@bcn.cat.

Recommended Posts