Jornada sobre finançament alternatiu21.09.2016 | Barcelona Activa impulsa aquesta jornada com a punt d’inici d’un nou programa de Finançament Alternatiu. La trobada vol ser un altaveu sobre projectes reals finançats per vies de finançament com ara el crowdfunding o la banca ètica i cooperativa, entre altres. S’adreça principalment a entitats socials, persones emprenedores, actors de l’economia social i solidària i a serveis de proximitat.

La benvinguda anirà a càrrec de Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona i Jordi Via, comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona. Jordi Marí, expert en finançament alternatiu, oferirà la ponència marc amb el títol ‘El mercat del finançament alternatiu’.

Casos d’èxit en finançament alternatiu

A continuació, diverses organitzacions finançadores participaran a les converses ‘Necessitats de finançament i solucions alternatives’ i presentaran experiències que van aconseguir fons per vies diferents a les habituals. Hi participaran Jordi Ibáñez, gestor de relacions de l’àrea mediterrània de FIARE i Artiz Cirbian, soci treballador de Compacto; Manuela Frida, responsable de campanyes de GOTEO i Mireia Juan, dissenyadora i membre de Makea Tu Vida; Oriol Romances, president d’Acció Solidària Contra l’Atur; i Xavier Teis, soci treballador i responsable de comunicació de Coop57.

La jornada tindrà lloc el 3 d’octubre de 17 a 20h a l’auditori de la seu central de Barcelona Activa (Llacuna 162-164, Barcelona). La inscripció està oberta.

Recommended Posts