21.09.2016 | ABD Associació Benestar i Desenvolupament ofereix en col·laboració amb el Centre de Teràpia Interfamiliar la 3a edició del postgrau ‘Expert/a en Intervencions Multifamiliars en contextos socials, educatius i sanitaris’. El curs té com a finalitat capacitar especialistes per a la intervenció grupal multifamiliar.

La formació té com a base la intervenció centrada en la persona i té en compte que els processos de recuperació i transformació individual es desenvolupen en el seu context, per la qual cosa presenta estratègies que impliquin l’entorn més proper, especialment les famílies i la comunitat.

El postgrau és de caràcter teòric – pràctic i combina l’assistència presencial amb la participació activa de l’alumnat en dinàmiques de grup amb l’assistència a grups terapèutics plurifamiliars. Per completar el curs, l’alumnat elaborarà un article vàlid per a la publicació sobre les matèries treballades durant la formació.

Per a més informació sobre els horaris i els preus, consulteu el programa complet o escriviu a expertomultifamiliar@gmail.com.

Recommended Posts