20190320_Jornada-padro-Santa-coloma14.03.2019 | Organitza Taula pels Drets de Ciutadania de Santa Coloma

La Taula pels Drets de Ciutadania de Santa Coloma, de la qual forma part la Fundació Integramenet, organitza la jornada ‘El padró, un dret de ciutadania: experiències de bones pràctiques i models d’empadronament a municipis catalans’ el 26 de març de 18 a 19.30h a la biblioteca Singuerlín – Salvador Cabré (Pl. Sagrada Família s/n).

Les diferents entitats que integren la taula donaran a conèixer quina és la situació actual de les persones a qui se’ls ha denegat l’empadronament per no poder demostrar administrativament un domicili fix. A l’acte participarà Carles Macian, adjunt a la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, que explicarà quin és el marc legal actual i quines són les recomanacions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en matèria d’empadronament.

Durant la jornada Anna Astorga, cap del padró de l’Ajuntament de Sabadell, i Laura Gómez, cap de Secció d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell, posaran de relleu la importància d’una bona gestió de l’empadronament als consistoris municipals. També està prevista la participació de Jesús Romero, responsable del Padró Municipal de l’Ajuntament de Terrassa, que explicarà quines són les pràctiques que es duen a terme al seu municipi en la gestió de l’empadronament.

També està prevista la participació dels representants dels diferents partits polítics  que configuren l’arc consistorial de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que explicaran quina és la seva posició respecte al padró municipal.

Conduirà l’acte Pepa González Lara, Defensora de la Ciutadania de Santa Coloma de Gramenet.

Es tracta d’una activitat gratuïta per a la que no cal inscripció prèvia.

Recommended Posts