Jornada FEPA sobre recursos per joves extutelats02.09.2016 | La Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA) i la Universitat Autònoma de Barcelona organitzen la jornada ‘El suport dels recursos de transició a la vida adulta dels joves extutelats: què hem de fer per tenir més impacte?’. Tindrà lloc dimarts 20 de setembre de 9 a 17.30 h al Palau Macaya (passeig de Sant Joan 108, Barcelona). Ja està disponible el programa complet.

Experts internacionals

La jornada comptarà amb les intervencions de Mark Courtney i Fred Wulczyn de la Universitat de Chicago, que parlaran de l’impacte de les polítiques d’emancipació a través dels estudis de seguiment de joves extutelats, i sobre l’abordatge del finançament d’aquestes polítiques.

D’altra banda, Fina Sala i Laura Arnau de la UAB exposaran el seu estudi comparatiu sobre els serveis d’emancipació a Chicago i a Barcelona. FEPA presentarà la seva Guia d’emancipació, recurs online adreçat a professionals i joves que han passat pel sistema de protecció.

Inscripcions obertes

Durant la trobada també hi haurà un espai de reflexió i espai en grup. Les persones participants podran triar entre les diverses temàtiques proposades: seguiment dels joves extutelats, perfils, preparació per l’autonomia, formació dels professionals en intervenció, participació dels joves i treball en xarxa.

A la inscripció, que ja està oberta en aquest formulari online, cal indicar en quins dos dels grups es voldria participar per ajustar les dimensions de cadascun i afavorir la seva dinàmica. Per a més informació, contacteu FEPA a gestio@fepa18.org o al 93 268 99 91.

Recommended Posts