Concurs educació social CEESC01.09.2016 | El Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya ha ampliat el termini per participar al concurs de fotografia convocat amb motiu de la celebració dels seus 20 anys.

Les imatges participants han de respondre la pregunta ‘Què és per a tu l’educació social?’ i ser compartides públicament a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram amb les etiquetes #CEESC20 anys i educació social. Els autors hauran de fer-se seguidors del perfil del CEESC a la xarxa triada.

De totes les fotografies presentades, se seleccionaran 12 per il·lustrar el calendari col·laboratiu del CEESC del 2017. La imatge guanyadora obtindrà una capsa verda de regal de la Cooperativa Fent País. Es valorarà que les imatges vagin acompanyades de textos i reflexions, citant la font en el cas que siguin cites.

Pot presentar-se al concurs qualsevol persona, sigui o no col·legiada del CEESC, així com les organitzacions o entitats. Aquestes s’asseguraran de comptar amb les autoritzacions pertinents en quant als drets d’imatge. El termini de participació es tanca dilluns 12 de setembre. Es podran presentar tantes fotografies com es desitgi.

El veredicte del jurat es coneixerà durant la celebració del Dia de l’Educació Social 2016, al mes d’octubre. Per a més informació, contacteu el CEESC al 934 521 008  o a l’adreça de correu ceesc@ceesc.cat

 

Recommended Posts