20190131_Llei-economia-social31.01.2019 | Organitza Associació Economia Social Catalunya (AESCAT)

L’Associació Economia Social Catalunya (AESCAT) ha posat en marxa un procés de reflexió i participatiu per definir les bases de la futura Llei d’Economia Social a Catalunya. El primer pas d’aquest procés és l’organització de la jornada ‘Procés per articular la futura Llei d’Economia Social a Catalunya: cap a un marc de reconeixement jurídic i polític’, que se celebra el dimarts 13 de febrer a les 17.30h a l’auditori de Barcelona Activa (Llacuna 162).

Hi participaran de Rocío Nogales, directora de la Red Europea de Investigación (EMES) i membre del Grupo de Expertos en Emprendimiento Social (GECES) de la Comissió Europea; i de Jean-Louis Laville, catedràtic d’Economia Solidària del Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) i coordinador europeu del Instituto Karl Polanyi d’economia política. A continuació, hi haurà un debat sobre els reptes normatius de l’economia social i la presentació del procés de reflexió per a la construcció de bases de la futura llei catalana de l’economia social.

L’objectiu és aconseguir una visió consensuada entre les 5 organitzacions impulsores de l’AESCAT la Taula d’entitats del Tercer Sector, la Confederació Empresarial del Tercer Sector, la Confederació de Cooperatives de Catalunya, la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya i la Federació de Mutualitats de Catalunya.

Inscripcions

 

 

Recommended Posts