20190131_LaboratoriSBC31.01.2019 | Organitza Social Business City Barcelona

Aquest febrer comença la tercera edició del Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials, que acompanya en el procés d’idear, crear i testar noves iniciatives d’empresa social a la ciutat.

El programa ofereix assessorament per a desenvolupar la idea, elaborar el disseny i el prototipatge de l’empresa social. Es realitza en un espai de treball col·laboratiu amb formació especialitzada i intensiva durant 1 mes, seguida d’un assessorament expert individualitzat durant un any.

El laboratori és per a qualsevol persona o entitat social amb ganes d’emprendre i desenvolupar un projecte amb impacte social. S’oferirà als participants una metodologia especialment innovadora, començant amb una primera fase de co-creació d’idees i acabant amb el prototipatge del producte o el servei. L’objectiu del Laboratori és també facilitar la creació de l’empresa a partir d’assessorament individual un cop finalitzats els tallers.

A més, l’Espai Quito 9 estarà a disposició dels emprenedors per a treballar de manera gratuïta, amb connexió Wi-Fi i una sala de reunions.

Trobareu tota la informació al programa i al dossier de presentació.

Inscripcions

 

Recommended Posts