Jornada immigració i interculturalitat08.11.2016 | L’Espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix 7, Barcelona) acollirà dimecres 30 de novembre de 9 a 17.30h la jornada ‘Bones pràctiques d’intervenció amb immigració i interculturalitat’, organitzada per l’Associació Atlàntida, professionals per la Interculturalitat.

Bones pràctiques d’interculturalitat

Aquesta jornada vol ser un àgora de debat sobre les experiències de treball valorades com a positives per als processos interculturals al nostre país. Es presentaran projectes de diversos àmbits d’intervenció: salut, educació, associacionisme, benestar, etc. que poden ser referents per dins l’àmbit de la interculturalitat.

La jornada serà inaugurada per l’Oriol Amorós, secretari d’Immigració, Igualtat i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Antoni Garcia i Acero, diputat delegat d’Igualtat i Ciutadania de la  Diputació de Barcelona i  Montserrat Feu, presidenta de l’associació Atlàntida, professionals per la Interculturalitat.

Posteriorment se celebraran tres taules-debat, dins dels eixos d’educació, inclusió social i salut, amb la presentació de quatre experiències per taula. Entre els projectes que es presentaran hi haurà les experiències d’entitats d’ECAS ‘TEAF Taller d’estudi assistit amb famílies de l’Escola Mas-Masó de Salt’ i ‘Diàleg entre religions: garantia d’inclusió i convivència’, de Fundació SER.GI; i ‘Acollida, assistència i protecció a dones víctimes d’explotació sexual, a la zona de la Jonquera’, de la Fundació APIP-ACAM.

Per a més informació, consulteu el programa complet. Per assistir-hi, empleneu aquest full d’inscripció i envieu-lo a atlantidamigra@gmail.com abans del 25 de novembre.

Recommended Posts