20171023_Jornada-fundesplai23.10.2017 | Organitza Fundesplai

La jornada ‘Incidència política i tercer sector. Com podem des de les entitats transformar la societat?‘ tindrà lloc el dimarts 7 de novembre a les 17.15h a l’Edifici del Vagó-Recinte de l’Escola Industrial (Rosselló 121, Barcelona).

Es volen posar de relleu les possibilitats del tercer sector tant d’influir en les polítiques de les institucions públiques i privades com de generar una ciutadania més crítica i mobilitzada.

Però, quines són les claus per una acció d’incidència política efectiva? Què suposa, des dels valors del Tercer Sector, l’exercici d’aquesta incidència? Quins són els reptes actuals i de futur? Es reflexionarà sobre aquestes qüestions i es coneixeran bones pràctiques que permetin debatre sobre el paper de la ciutadania organitzada com a motor de transformació social.

La jornada comptarà amb una conferència a càrrec d’Enrique Arnanz Villalta, president del Patronat de la Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida, i una taula rodona al voltant d”Experiències rellevants sobre incidència política’ en què intervindran Diosdado Toledano, portaveu de la Comissió Promotora de la ILP per a la Renda Garantida de Ciutadania;  Jordi Calvo, coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau; i Joaquim Roqueta, president de la Plataforma LGTBI.

Les persones assistents rebran un exemplar del llibre Per una nova ciutadania. Incidència política i Tercer Sector

Inscripcions

 

Recommended Posts