20171023_logo_setmana_responsabilitat_social23.10.2017 | Organitza Ingeniería social i Asociación más responsables

Del 14 al 18 de novembre tindrà lloc a Barcelona la 8a Setmana de la Responsabilitat Social vol promoure l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques i contribuir a que entitats, empreses i administracions apliquin aquesta estratègia en la seva gestió. Del 23 al 27 d’octubre es durà a terme a València.

El programa inclou taules rodones de debat, conferències, jornades de portes obertes per part d’organitzacions i empreses i tallers de sensibilització per a grans i joves sobre qüestions com el consum responsable o el reciclatge. A més, en el marc de la setmana organitzada a Barcelona, també s’habilitarà el 14 de novembre un espai de networking i una Fira sobre Responsabilitat Social Corporativa.

Programa

Inscripcions

Concurs ‘Tot comença amb tu’

Per primera vegada es convoca el concurs ‘Tot comença amb tu‘, que reconeixerà les millors pràctiques de responsabilitat social en els àmbits social, econòmic i ambiental impulsades per organitzacions i empreses.

Les propostes guanyadores es presentaran durant  la celebració de l’esdeveniment a Barcelona i València i disposaran d’un estand gratuït a la Fira organitzada a la capital catalana.

 

Recommended Posts