20181002_Jornada-mundial-treball-decent02.10.2018 | Organitza Plataforma Església pel Treball Decent, de la qual formen part Càritas Diocesana de Barcelona i Acció Solidària contra l’atur

La Plataforma Església pel Treball Decent convoca a la Jornada que durem a terme el diumenge 7 d’octubre a les 13h a la Parròquia de Santa Maria del Pi (Pl. del Pi 7, Barcelona) amb motiu del Dia Mundial pel Treball Decent.

Durant la Jornada, es desplegarà una pancarta en favor del Treball Decent, es realitzarà un gest públic per denunciar la precarietat laboral i es llegirà un manifest amb les diferents demandes de les entitats convocants. Prèviament al gest públic, es durà a terme una eucaristia a la mateixa Parròquia de Santa Maria del Pi (12h).

L’acció vol fer visible que seguim arrossegant dèficits no resolts que han augmentat en els darrers anys, com són la temporalitat, la parcialitat, l’economia submergida i l’estancament dels salaris. Aquests factors provoquen que hagi augmentat el fenomen dels treballadors pobres. Persones que, malgrat tenir una feina, no arriben a final de mes. Les persones amb una remuneració insuficient per portar una vida digna representen el 12,2% de les persones treballadores a Catalunya, i aquestes condicions laborals els hi dificulta planificar un projecte vital a llarg termini.

En cas d’assistència, petició d’informació contacteu amb Jordi Julià al correu jjulia@caritasbcn.org o trucant al 607 024 183.

Recommended Posts