20181002_Jornada-ApS02.10.2018 | Organitza Centre Promotor d’Aprenentatge Servei

La 7ª jornada d’intercanvi d’experiències d’Aprenentatge Servei tindrà lloc el 19 d’octubre de 16 a 20.30h a l’edifici Migdia del Campus Mundet (Pg. Vall d’Hebron 171, Barcelona).

El Centre Promotor d’Aprenentatge Servei convoca, des de la seva creació i de forma biennal, un espai de trobada, reflexió i diàleg entre persones que, bé com a professionals o com a voluntàries, estan interessades i treballen en projectes d’aprenentatge servei.

Com en edicions anteriors, amb aquesta setena Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’Aprenentatge Servei (ApS) pretenem augmentar el bagatge experiencial, relacional i de coneixement dels participants. Ho farem a partir de la reflexió sobre aspectes com els valors i els lideratges en la generació d’aprenentatges i serveis, ja siguin a l’aula, al barri o al territori. També volem facilitar eines pràctiques per implementar l’aprenentatge servei de manera creativa, participativa, empàtica i amb crítica reflexiva.

Són, doncs, objectius concrets de la Jornada d’Intercanvi d’Experiències:

  • Aportar elements de reflexió teòrica i metodològica per millorar la implementació de l’aprenentatge servei en el nostre context educatiu i comunitari.
  • Generar idees i estratègies d’impuls de l’aprenentatge servei tant des dels centres  educatius com des de les entitats o el territori.
  • Promoure la reflexió i el debat entre els centres educatius i les entitats que apliquen aquesta metodologia de treball educatiu.
  • Donar a conèixer bones pràctiques que s’estan desenvolupant.
  • Generar relacions i col·laboracions entre persones i institucions que creuen en l’aprenentatge servei com una forma concreta i eficient de treball per a la participació democràtica i l’educació en valors.

Programa (PDF)

Inscripcions

Per a més informació, adreceu-vos a icecursos@ub.edu o al telèfon 93 402 10 24.

Recommended Posts