Jornada de Participació18.10.2016 | El Comissionat de Participació i Democràcia activa de l’Ajuntament de Barcelona organitza les jornades ‘De què parlem quan parlem de regular la participació?’. Tindran lloc els propers 21 i 22 d’octubre a diferents espais de la ciutat.

Les jornades son obertes a entitats, col·lectius i ciutadania en general, i tenen com a objectiu debatre sobre la posada en marxa de mecanismes de participació més propers i flexibles i fomentar que la participació esdevingui un eix fonamental de l’acció de govern i de les polítiques municipals.

Diverses mirades sobre la participació

La taula rodona ‘La mirada ciutadana i associativa’, que tindrà lloc divendres 21 a partir de les 17.45h al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, reunirà entitats i col·lectius com ara Can Batlló, la Arrels Fundació o la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, entre altres. Els seus representants compartiran experiències en la construcció col·lectiva de projectes, i plantejaran com aquests mateixos processos ajuden a tenir una nova visió sobre la nova normativa de participació.

D’altra banda, dissabte 22 tindrà lloc ‘La mirada dels ajuntaments’, amb la participació d’alcaldes de municipis governats per partits diferents que també compartiran la seva experiència en l’elaboració de reglaments de participació ciutadana. Per últim, també hi haurà un espai de debat per part dels consells municipals. Els actes del dissabte tindran lloc al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Per a més informació, consulteu el programa complet.

Recommended Posts