20180228_Jornada-salut-infancia28.02.2018 | Organitza Hospital Sant Joan de Déu i Associació Nou Quitxalles

La Jornada sobre pobresa infantil i salut tindrà lloc l’1 de març de 9 a 14h a l’auditori de l’Edifici docent Sant Joan de Déu (Santa Rosa 39, Barcelona), en el qual hi ha una important presència d’entitats d’ECAS.

La conferència inaugural la farà María Jesús Larios, adjunta al Síndic de Greuges per a la defensa dels drets dels nens i dels adolescents.

Entre d’altres, hi intervindran Anna Garcia Altés, responsable de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya a l’Agència d’Informació, Avaluació i Qualitat en Salut, i Montserrat Dolz, cap de l’àrea de Salut Mental de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Hi haurà tres taules en les quals es parlarà de models culturals envers la salut, col·lectius en situació de risc social i salut infantil, i també què es pot fer per millorar la salut relacionada amb la pobresa infantil. En algunes d’elles participaran la Fundació Oscobe, la Fundació Futur i la Fundació Pere Tarrés.

Als assistents se’ls obsequiarà amb un dossier de bones pràctiques en infància en el qual es recull l’activitat d’acidH, d’AFEV, de Fundisoc i de l’Associació “in via”.

Programa

Inscripcions

 

 

Recommended Posts