20180228_postcongres180128.02.2018 | Organitza Fundació Congrés Català de Salut Mental

La jornada post 6è Congrés Català de Salut Mental ‘Migracions, exili i refugi: Drets Humans i Salut Mental’ tindrà lloc el 2 de març de 9 a 19.15h al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (Pg. Bonanova 47). Aquest sorgeix de la necessitat de posar en comú algunes dades i reflexions i poder reprendre alguns dels temes tractats en el Congrés.

Malauradament, els temes tractats en el Congrés no estan resolts; en tot cas, alguns d’ells semblen silenciats des dels mitjans de comunicació o a causa de les dinàmiques i prioritats institucionals. Conscients que la problemàtica persisteix i, en tot cas, evoluciona creant noves necessitats, es proposa aquest nou espai de trobada i intercanvi entre les diferents organitzacions i agents presents en el territori, tant de l’àmbit de la salut o la salut mental, com del treball social i del treball en l’àmbit de la immigració i els refugiats.

Per tant, amb el convenciment que seguim davant d’una situació dramàtica a Europa, i amb la voluntat de mantenir una actitud de denúncia i mobilització, es convoca aquesta jornada, a la qual us podeu inscriure fins al 28 de febrer.

Programa

Inscripcions | El preu de la inscripció és de 30€ o de 20€ per a estudiants universitaris i residents que estiguin fent l’especialitat. S’ha d’abonar mitjançant una transferència bancària indicant el nom i cognoms a ‘La Caixa’ ES05  2100 3109 6022 0013 7911.

 

Recommended Posts