20190724_Semirai-ACUP23.07.2019 | Organitza Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP)

L’ACUP organitza el seminari ‘Innovació i reptes socials a Catalunya’ el 18 de setembre de 9.30 a 13.45h al Palau Macaya (Passeig Sant Joan 108).

En aquest seminari es presentarà l’Agenda d’Innovació Social a Catalunya per al període 2019-2021. L’elaboració d’aquest document té el seu origen a les IV Jornades Catalunya Futura ‘Innovació i reptes socials’ celebrades a Poblet el mes de juny de 2017 en el marc del projecte Plataforma Coneixement, Territori i Innovació.

L’acte constarà de dues ponències a càrrec de dos experts en innovació social de l’àmbit internacional (Regne Unit i Canadà).  A continuació, s’introduiran, en format de càpsules, un seguit de projectes innovadors implementats a Catalunya que constitueixen bones pràctiques a l’hora d’abordar desafiaments socials. Tot seguit, tindrà lloc la presentació de l’Agenda de la mà del seu coordinador. Finalment, diversos agents clau per fer possible l’ecosistema de la innovació social a Catalunya (representants de l’administració pública, l’empresa, el tercer sector, la societat civil i la universitat), prendran la paraula per debatre l’Agenda i la seva implementació, en el si d’una taula rodona.

Inscripcions

Recommended Posts