Jornada-mediacio-girona02.01.2020 | Organitza el Postgrau de Resolució de Conflictes Públics i Mediació Comunitària de la Universitat de Girona, Fundació UdG, i el Màster en Gestió i Solució de Conflictes de la UOC

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, 21 de gener la jornada ‘Serveis actuals i projectes innovadors en mediació i gestió de conflictes. Jornada gironina en motiu del Dia Europeu de la Mediació’ de 9:30 a 14h a la Factoria cultural Comacros (Salt). Aquesta té per objectiu donar a conèixer els serveis actuals i els projectes innovadors de mediació i gestió de conflictes en els territoris gironins.

La trobada s’estructura en tres parts en format de taula rodona. La primera comptarà amb responsables i mediadors dels serveis de gestió de conflictes que actualment es desenvolupen a les comarques gironines; la segona busca fer visibles els projectes innovadors que s’han aplicat recentment amb èxit i altres propostes d’aplicació de la mediació i la gestió de conflicte en problemàtiques i àmbits tan diferents com en l’esport, en les cuines dels restaurants, en els Centres Residencials d’Educació Intensiva (CREI) o en l’oci nocturn; i en la darrera taula es presentaran llibres en mediació comunitària i resolució de conflictes que s’han publicat recentment.

L’assistència a aquesta jornada computa als efectes d’acreditar les hores de formació contínua en mediació per part del Centre de Mediació en Dret Privat del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

El preu de la inscripció és de 30 euros per als alumnes i exalumnes del Màster i del Postgrau en Resolució de Conflictes i Mediació, i de 40 euros per al públic general.

Programa | Inscripcions

Recommended Posts