20190617_Jornades-AulaMedia17.06.2019 | Organitza AulaMèdia

Les XII Jornades d’Educació en Comunicació de la revista digital AulaMèdia, que porten per nom Jornades d’Educació Mediàtica. MIRAR, PENSAR… ACTUAR!, tindran lloc de l’1 al 4 de juliol en horari de 9 a 14h i de 15.30 a 18.30h a l’Edifici El Vagó del Recinte Escola Industrial (Rosselló 121, Barcelona).

Com cada any al finalitzar el curs, AulaMèdia obre un espai de reflexió i debat sobre com implementar l’Educació Mediàtica a les aules. Unes Jornades per l’intercanvi d’experiències de producció audiovisual i també per la reflexió sobre els continguts dels mitjans audiovisuals i la seva anàlisi. Un debat que, en aquesta ocasió, se centrarà en com l’Educació Mediàtica pot ser una eina per potenciar el pensament crític i aconseguir un alumnat i una societat amb capacitar per poder actuar críticament.

Com en les altres edicions, les persones inscrites a les Jornades d’Educació Mediàtica. MIRAR, PENSAR… ACTUAR! se’ls lliurarà material audiovisual realitzat per AulaMèdia i la productora d’audiovisuals Kineina.

Inscripcions

Recommended Posts