28.01.2019 | Organitza Medicus Mundi Mediterrània

El  propers dies 7 i 8 de febrer tindran lloc les Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut a l’Edifici MediaTIC – Sala d’Actes Cibernàrium (Roc Boronat 117) amb l’objectiu de descobrir com funcionen i actuen els diferents agents que tracten la problemàtica de la violència de gènere i la salut a Barcelona i Catalunya, així com conèixer de primera mà altres realitats.

En el marc de desenvolupament de diferents projectes de cooperació internacional relacionats amb el tema de violència de gènere, neix la idea d’organitzar una trobada a Barcelona per donar a conèixer diferents realitats, reptes i progressos en temes de gènere entre països de tres continents: Àfrica, Amèrica llatina i Europa. Es tractarà doncs d’un intercanvi d’experiències entre diverses ciutats: Riberalta (Bolívia), Quito (Equador), Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina), Maputo (Moçambic) i Barcelona (Espanya).

El format de les jornades serà en castellà i estaran dinamitzades per membres de NUS, especialistes en temes de gènere, teatre de les oprimides i treball per processos.

Programa (PDF)

Inscripcions

 

Recommended Posts