BizBarcelona, emprenedoria social25.05.2016 | Barcelona Activa impulsa Biz Barcelona, un punt de trobada i intercanvi per pimes, persones emprenedores i autònomes en la cerca d’oportunitats de negoci, finançament i suport. Tindrà lloc els propers 1 i 2 de juny al Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, Palaus 1 i 2 (Reina Maria Cristina s/n, Barcelona).

Entre les diverses activitats proposades, s’ha organitzat el BizEconomia Social, l’espai de les noves pràctiques i alternatives econòmiques, principalment cooperatives i iniciatives socioempresarials, però també amb representació del tercer sector. La Confederació, Patronat del Tercer Sector Social de Catalunya, ha organitzat la taula rodona: ‘Emprenedoria i tercer sector: una economia social al servei de les persones’, on hi participaran Gemma Garcia Gómez, directora general de Delta Cooperativa; Lola De la Fuente, directora general de l’Associació Esclat; i Maria Elena Alfaro, directora general de la Fundació Ared. Joan Segarra, president de La Confederació, serà el moderador.

La taula rodona tindrà lloc dijous 1 de juny de 14 a 15 hores a la Sala BizEconomia Social. Per assistir-hi, cal acreditar-se a l’espai web de Fira Barcelona. Per obtenir codis de descompte, contacteu La Confederació al 93.268.85.60 o a info@laconfederacio.org.

Recommended Posts