30.11.2020 | Nota de premsa de la Fundació Cassià Just – Cuina Justa

  • Aquesta iniciativa promou l’activació de l’ocupació de la totalitat dels treballadores i treballadors de la Fundació, i de la generació de menjar social en les escoles per anens en situació de vulnerabilitat

La Fundació Cassià Just, a través de la seva empresa d’economia social Cuina Justa, ha llançat la campanya “Carmanyoles solidàries per la Justícia Social”, amb l’objectiu de donar visibilitat a una necessitat real i concreta. La intenció també és aconseguir donatius que permetin el manteniment de les oportunitats laborals i la generació de menjars per als més vulnerables.

Les carmanyoles es poden aconseguir via donació (Bizum Codi 01276 o transferència bancària al ES71 1491 0001 2420 8056 0119 ). Per cada aportació de 12 € el donant rebrà una carmanyola solidària. També existeix l’opció de comprar-les a través de comercial@cuinajusta.com.

La Fundació Cassià Just mitjançant la seva empresa d’economia social Cuina Justa dona feina a 355 treballadors, una gran part dels quals pateixen una malaltia mental i/o estan risc d’exclusió social. A conseqüència de la crisi de la COVID-19 s’han reduït considerablement els seus serveis, el que ha provocat una gran reducció de l’activitat a les seves cuines, i dels serveis que ofereix de gestió de cuines empresarials o escolars i elaboracions de menús diaris. Cuina Justa també prepara sandvitxos, amanides i plats llestos per consumir destinats a la restauració i a companyies aèries, així com serveis de càterings per a esdeveniments.

Recommended Posts