28.04.2021 | Nota de premsa de la Fundació Comtal

  • Amb la campanya #UnaRosaUnaOportunitat, la Fundació Comtal pretén cada any aconseguir que tot infant i jove tingui l’oportunitat de complir el seu projecte vital.
  • Han recaptat més de 10.000€ per revertir les situacions de vulnerabilitat dels infants i joves que acompanyen i que s’han vist agreujades amb la pandèmia.
  • 31 empreses, escoles i organitzacions solidàries han participat en la campanya a favor de la infància i joventut més vulnerable

La Fundació Comtal s’acomiada fins l’any vinent de la campanya #UnaRosaUnaOportunitat amb la satisfacció d’haver aconseguit més de 10.000€ perquè 300 infants i joves vinculats a la Fundació Comtal, com L’Eddy, la Mariami, i l’Hanxin del Centre Obert Tria, tinguin l’oportunitat d’aconseguir el seu projecte vital i la situació de pandèmia no deixi enrere les seves famílies.

La campanya ha estat tot un èxit, tot i la complexitat de la post pandèmia, gràcies a les 31 empreses, escoles i organitzacions solidàries que han volgut sumar-se i col·laborar, regalant roses i punts de llibre o enviant una felicitació digital de Sant Jordi entre els seus contactes i entorn proper.

La Salle Montcada
Mercabarna 
Nexe
OnTranslation
Seitsa
Serunion/Hostesa
Serveis Centrals La Salle
Soho House
Soom Fibra
Suez
Tappx
Tortajada Arquitectos
Veepee
Vidre Bany
Younited Credit
Aigües de Barcelona
Agrolimen
Banco Mediolanum
Barcelona Technical Center
Bioibérica
Bóboli
Cat Real Estate
Central Born
Ceras Cem
Col·legi la Muntanyeta
E&S Serveis de Neteja
Electry Consulting
Fundació Esperança
Gallina Blanca
La Salle Comtal
La Salle Congrés

Mercabarna va fer una donació de 500 roses solidàries i l’entitat les va vendre en el seu espai comunitari Benet Corner, situat a C/Rec Comtal, 21, durant la diada de Sant Jordi.

Seguint protocols sanitaris, al Benet Corner van oferir a veïns, veïnes, entitats i famílies de Ciutat Vella, diferents activitats a l’aire lliure amb el suport dels joves del programa Construeix-te de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal, encarregats de dinamitzar les diferents activitats.

Recommended Posts