02.03.2016 | En col·laboració amb el grup d’investigació GRODE de la UAB, la Fundació Marianao impulsa un nou projecte dins la xarxa educativa de Sant Boi de Llobregat, per promoure les relacions intergeneracionals a través la construcció de coneixement compartit.

Aquest nou projecte preveu que gent gran experta en certes temàtiques col·labori amb l’alumnat de batxillerat en els seus treballs de recerca. Així, les persones grans aporten la seva experiència i coneixements, i l’alumnat disposa d’un suport molt valuós per l’elaboració dels seus projectes. I ambdós treballen conjuntament per la creació conjunta de coneixement i enforteixen les seves xarxes socials, així com les relacions dins la comunitat educativa.

Els centres educatius continuen estant a càrrec de l’orientació i supervisió dels treballs, comptant amb la col·laboració de mentors i mentores.Actualment hi ha un de 14 persones interessades en participar en el projecte. Per participar-hi cal escriure un correu electrònic a educacio@marianao.net.

Recommended Posts