Inauguració local adolescents Salut Alta06.04.2016 | Divendres 1 d’abril, La Fundació Salut Alta de Badalona va inaugurar l’espai A100, el nou Centre Obert per a adolescents de l’entitat, amb l’assistència de nombroses persones vinculades a la fundació, participants i membres de l’equip directiu, i l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater.

Al seu discurs, el president de la fundació, Francesc Gil, va destacar la necessitat d’aquest projecte en el context de la manca de recursos socioeducatius per joves detectada al barri.

Per la seva banda, Dolors Sabater, alcaldessa i regidora del districte La Salut – Llefià, ha animat els i les adolescents a ser agents actius en la creació de xarxes dins del barri i en la millora de la convivència entre les diferents cultures que en fan part.

Maria Nadeu, directora de la Fundació Alta, ha fet èmfasi en la implicació dels professionals i voluntaris de l’entitat, així com els mateixos participants, entitats, centres educatius i serveis municipals que durant un any han treballat conjuntament en el disseny i la implementació del projecte.

El local es troba al carrer Pau Piferrer, 117, i s’espera que doni un nou impuls als diversos projectes per joves que ja gestiona l’entitat.

Nota de premsa

Recommended Posts