Skip to content

Medalla d'Or Col·legi de Treball Social05.04.2016 | El Col·legi de Treball Social ha atorgat la Medalla d’Or a Paz Cué, Rosa Barenys i Montserrat Bacardit. El lliurament s’efectuarà demà, 6 d’abril, en el marc de la commemoració del Dia Mundial del Treball Social.

El guardó incorpora enguany dues modalitats i reconeix la treballadora social Paz Cué en la categoria de Significació del treball social en el moment actual i les treballadores socials Rosa Barenys i Montserrat Bacardit en la categoria de Trajectòria professional.

Paz Cué Pieda destaca per la seva aportació al treball social en la salut mental, un àmbit pioner que forma part de la història del sector a Catalunya. Per la seva banda, Rosa Barenys Martorell i Montserrat Bacardit Busquet seran reconegudes per la seva llarga i intensa trajectòria de compromís en l’exercici de la professió, iniciada en tots dos casos a finals dels anys 60.

L’acte de lliurament tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més, Baix 7. Barcelona), a les 18h, amb les intervencions de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa; la Segona Tinenta Alcaldessa de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz; la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; i la degana del Col·legi de Treball Social, Núria Carrera.

Després del lliurament de la Medalla d’Or 2016, la Doctora en filosofia Begoña Román oferirà una conferència sobre ‘La lluita pel reconeixement del treball social: una mirada ètica’.

Nota de premsa en PDF