Cartell-joves-emprenedores1-724x102425.01.2016 |Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa “Catalunya Emprèn” de la Fundació Surt. S’adreça a joves d’entre 18 i 29 anys, que actualment no estudien ni treballin, i als qui interessin les noves tecnologies. La formació posarà en contacte les i els joves amb el sector tecnològic per tal de plantejar els reptes de futur de les ciutats dins tot tipus d’àmbit (medi ambient, mobilitat, negocis, comunicacions, energia i habitatge entre d’altres), i cercar-ne les solucions.

El curs té una durada de 150 hores, i capacitarà l’alumnat en l’ús de les TIC per capturar i tractar dades que després s’utilitzin en la gestió dels espais urbans i es facilitin a la ciutadania. Els i les estudiants també aprendran a identificar oportunitats de negoci i dissenyaran projectes propis d’emprenedoria.

La lluita contra la fractura digital de gènere estarà present tant per la participació de dones joves al programa, com dins la creació de projectes emprenedors que incloguin aquesta perspectiva i promoguin la participació de les dones en l’àmbit de les smartcities

Les inscripcions seran obertes fins al 25 de febrer en aquest enllaç. Per a més informació consulteu el web de la Fundació Surt.

 

Recommended Posts