25.10.2012 | Amics de la Gent Gran i El Mundo al Revés organitzen per aquest dissabte 27 d’octubre, a les 11h, la segona trobada del projecte solidari La bufanda de la iaia. La plaça del Diamant de Gràcia, a Barcelona, acollirà aquesta iniciativa dirigida a les persones de totes les edats amb afició pel punt i per les labors o que tinguin interès en aprendre aquestes manualitats. Tot plegat amb l’objectiu de desenvolupar una manera nova de col·laborar amb l’entitat Amics de la Gent Gran: a través del foment de les relacions entre generacions de manera divertida i fàcil.

El moviment anomenat bufanding consisteix en l’elaboració de bufandes, úniques i fetes a mà, per després comercialitzar-les i aconseguir fons per als projectes d’atenció i sensibilització per a les persones grans. Precisament la gent gran té un paper destacat en aquest projecte solidari, que fomenta l’envelliment actiu: es retorna la il·lusió a les persones d’edat que hi participen, ja que fan quelcom que els agrada, les manté actives i se senten protagonistes d’una acció.

La 1a trobada de La bufanda de la iaia va tenir lloc el passat 23 de setembre a la Mostra d’Associacions de la Mercè 2012 i va reunir prop d’un centenar de persones de totes les edats amb afició pel punt i per les labors. Des de llavors, el projecte han rebut més de 60 bufandes elaborades a mà.

 

Recommended Posts