Cartell tallers 'Made in Jove', de Germina24.02.2016 | Divendres 26 de febrer, de 17.30 a 19.30h, tindrà lloc a l’Skate Park de Can Zam (Av. Pallaresa, 99. Santa Coloma de Gramenet), una nova edició dels tallers del projecte Aprenentatge i Servei “Made in Jove”, organitzat per l’Espai Jove de la Fundació Germina.

Els Laietans de Santa Coloma impartiran un taller de castells i l’empresa social Urban Time farà tallers de scooter i skate, amb demostracions. Les i els joves també podran participar al concurs per provar les seves habilitats en aquests esports urbans. La jornada es tancarà amb una batucada a càrrec de la Colla Jove de Diables de la localitat.

‘Made in Jove’ pretén crear un espai de difusió de les activitats ofertes pel teixit associatiu juvenil de Santa Coloma de Gramenet, amb la intenció d’acostar-se als adolescents de 12 a 16 anys i als seus interessos. El projectes està dinamitzat pels mateixos adolescents i té presència als instituts de secundària i a espais públics mitjançant les festes trimestrals. Podeu seguir la seva actualitat a la seva pàgina de Facebook.

Recommended Posts