Premis d'Acció Social de Plataforma Educativa27.04.2016 | El lliurament de la 4a edició dels Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras, organitzada per la Fundació Plataforma Educativa es va celebrar a Girona divendres passat.

El programa Vente Pa’ Ka’ de la Fundació Marianao ha estat premiat en la categoria d’Innovació. Aquest projecte ofereix activitats alternatives per l’oci nocturn juvenils a Sant Boi de Llobregat. Per la seva banda, Absorvalia ha guanyat en la categoria d’Emprenedoria Social. Aquesta empresa gironina, nascuda al març de 2015 dissenya i produeix peces tèxtils reutilitzables per a persones amb problemes d’incontinència.

L’exconsellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha rebut el guardó de Coresponsabilitat Ciutadana, anunciat dies abans del lliurament. Al seu discurs va defensar el treball en equip dins del treball social, i va compartir així el premi amb els professionals amb qui ha treballat al llarg de la seva trajectòria.

Durant l’acte es va presentar el nou llibre de Fundació Plataforma Educativa ‘Sota una estrella. Històries que veureu brillar’, amb la presència de l’escriptora Mar Bosch, i va actuar Paula Grande, cantautora gironina que va cloure l’acte.

Recommended Posts