Skip to content

15.02.2018 | Organitza Setem Catalunya

Setem Catalunya organitza el congrés Mobile Social Congress, centrat en la tecnologia social, els dies 27 i 28 de febrer al Pati Manning (Montalegre 7, Barcelona) com a resposta  al Mobile World Congress, esdeveniment que les organitzacions que, segons les entitats que defensen els drets humans i la cura del medi ambient, “silencia les cares controvertides de la indústria mòbil i tecnològica”.

Organitzat amb la col·laboració d’una vintena d’entitats, l’esdeveniment estarà focalitzat en les experiències alternatives de l’economia social i solidària que estan promovent la sobirania tecnològica des d’una perspectiva feminista. El programa inclou taules rodones, entrevistes i tallers. El primer dia, dimarts 27 de febrer, se centrarà en la sobirania tecnològica, i el segon, dimecres 28 de febrer, en els drets humans en la cadena de subministrament de l’electrònica.

Des de Setem Catalunya fan una crida al voluntariat, per tal de comptar amb prou persones per poder desenvolupar l’esdeveniment. Encartellar la ciutat els dies previs o realitzar tasques de suport en l’execució del congrés. Són algunes de les maneres en què hi podran col·laborar els voluntaris i voluntàries. Les persones interessades en donar un cop de mà, poden emplenar aquest formulari, com a molt tard el 20 de febrer.

Vídeo Mobile Social Congress 2018