20180305_ZeroWaste05.03.2018 | Organitza Tàndem Social, Espigoladors, Saó Prat i Social Business City Barcelona

El Moviment Zero Waste és un programa que té per objectiu la reducció dels residus. Busca donar suport a noves iniciatives, la millora d’iniciatives ja existents i minimitzar els residus alimentaris d’institucions i empreses. Està  enfocat a la reducció, reutilització i reciclatge de residus (mobles, tèxtil, bicicletes, joguines, tecnologia, envasos, oli, etc.) i/o la reducció del malbaratament alimentari.

Ofereix eines i assessorament especialitzat en el qual participaran projectes ja constituïts que vulguin reduir els residus i nous emprenedors que vulguin desenvolupar un projecte en aquesta línia.

 

Hi poden participar:

  • Qualsevol persona que vulgui desenvolupar un nou projecte d’economia social o línia de negoci empresarial amb l’objectiu de reduir la generació de residus a Catalunya.
  • Qualsevol entitat, empresa, institució que tingui un projecte per reduir el malbaratament alimentari i vulgui millorar la seva sostenibilitat econòmica. Totes les formes jurídiques es poden presentar i cal acreditar que l’impacte es genera a la ciutat de Barcelona.
  • Qualsevol entitat, empresa, institució que lluitin (o vulguin lluitar) contra el malbaratament alimentari dins de la seva organització. Totes les formes jurídiques es poden presentar i cal acreditar que l’impacte es genera a la ciutat de Barcelona.

Bases del programa

El període d’inscripció és del 16 febrer al 14 de març. Les iniciatives presentades s’avaluaran del 15 al 19 de març, es faran entrevistes de selecció del 20 al 23 de març i es comunicaran els projectes seleccionats el 26 de març. Està previst que les activitats del programa tinguin lloc de l’abril al novembre.

Inscripcions

 

 

Recommended Posts