20181105_Musiques-sensibles05.11.2018 | Organitza Festival Músiques Sensibles 2018

El festival Músiques Sensibles 2018 arrenca el mes de novembre al Petit Palau (Palau de la Música) amb quatre grans propostes repartides en dos concerts dobles. Aquest marida cultura i solidaritat, destinant el 10% de la recaptació dels concerts a diferents organitzacions sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l’acció social.

El concert del dia 9 de novembre, a càrrec de Carmen Boza + Intana, destinarà els fons a la Fundació Surt.

Carmen Boza presentarà els temes del seu segon treball discogràfic Caja Negra. Amb aquest treball pren el comandament de la producció i arranjaments. Un àlbum ple de melodies enganxoses que donen suport a textos foscos i introspectius, on l’oient atent és testimoni del trànsit de l’artista per les complexitats de la vida moderna. La Caja Negra és el seu treball més personal i arriba sota la més absoluta independència. La seva trajectòria, la situa, com una de les propostes musicals més interessants i amb més projecció dels últims anys.

Intana obrirà la nit de divendres i ho farà tancant la gira de presentació del seu primer treball discogràfic Intana. Un disc captivador de pop acústic lluent i íntim. Un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d’americana i folk: la banda sonora per a matins de paisatges agrests i camins polsegosos, capvespres daurats o nits que esdevenen matinades intenses.  Arribaran al festival Músiques Sensibles després d’haver presentat el disc al Mercat de Música Viva de Vic del 2017 i tocat al Primavera Sound, Vida Festival, Primavera Club, Vespres de la UB, Artlab de la Pedrera i Minipop, entre molts d’altres.

Compra d’entrades

Recommended Posts