20181105_Veus-experiencia05.11.2018 | Organitza Els Tres Turons

Com a celebració del Dia mundial de la salut mental, la Fundació Els Tres Turons organitza una trobada el dijous 15 de novembre a les 18h al Casal d’Entitats Mas Guinardó (Pl. salvador Riera 2, Barcelona). Sota el lema ‘Veus des de l’experiència’, es vol donar protagonisme a les veus de qui fan que l’activitat de la fundació tingui sentit: les persones que n’utilitzen els serveis i habiten la Fundació. Així, es vol crear un espai de trobada i reflexió sobre la transformació que atorga a les persones amb experiència pròpia un paper central.

Hi participaran Activament, Ràdio Nikosia i l’Associació Emilia, que compartiran projectes i mirades en una taula amb quatre veus on també hi serà representat el grup d’ajuda mútua que ha arrencat fa uns mesos al Club Social Pol Positiu.

Vídeos des de l’experiència

Per preparar la jornada, s’han generat cinc espais de debat on posar en comú  i valorar els itineraris personals de recuperació pensant, des de l’experiència pròpia, quins canvis serien desitjables a la xarxa d’atenció i, sobretot, quin és el paper de la narrativa personal com a veu motora de canvis. Amb el material recollit, es vol seguir compartint un procés dels quals aquest vídeo n’és una primera peça.

Recommended Posts